va aflati aici:
Home > Economie > Ce miliardar controversat ar fi implicat în cumpărarea combinatului Sidex din Galați

Ce miliardar controversat ar fi implicat în cumpărarea combinatului Sidex din Galați

Omul de afaceri Sanjeev Gupta, de origine indiană, a avut în ultimele luni o evoluție spectaculoasă dar și controversată în mai multe țări din Europa Centrală și de Est, inclusiv în România.

Ultima achiziție a lui Sanjeev Gupta este combinatul siderurgic de la Galați, fostul SIDEX, cel care reprezenta, în anii comunismului, una dintre cele mai renumite întreprinderi românești. Construit în anii ’60, Combinatul Siderurgic de la Galați a ocupat, în timpul lui Ceaușescu, locul 6 în lume la producția de tablă groasă și număra, înainte de 1990, aproximativ 40.000 de angajați, în timp ce producția de oțel se ridica la aproape 8 milioane de tone anual, relatează România Liberă.

Ce miliardar controversat ar fi implicat în cumpărarea combinatului Sidex din Galați | Romania Libera

Actualizat: 08.07.2019 – 21:49 Omul de afaceri Sanjeev Gupta, de origine indiană, a avut în ultimele luni o evoluție spectaculoasă dar și controversată în mai multe țări din Europa Centrală și de Est, inclusiv în România. Ultima achiziție a lui Sanjeev Gupta este combinatul siderurgic de la Galați, fostul SIDEX, cel care reprezenta, în anii comunismului, una dintre cele mai renumite întreprinderi românești.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top