va aflati aici:
Home > Actualitate > Carta Universităţii „Dunărea de Jos“ călcată în picioare de conducerea instituţiei

Carta Universităţii „Dunărea de Jos“ călcată în picioare de conducerea instituţiei

Numărul prodecanilor a crescut semnificativ la o parte dintre facultăţile Universităţii „Dunărea de Jos“ Galaţi fără a respecta prevederile Cartei Universităţii care se pare că nu mai este cartea de “căpătâi” a comunităţii universitare. Numărul de directori de departamente este de asemenea din ce în ce mai mare, astfel că la nivelul unor facultăţi există o mulţime de funcţii de conducere, chiar dacă numărul de studenţi nu justifică acest lucru.

Având în vedere că salariul de bază al unui prodecan sau al unui director de departament porneşte de la minim 10.037 de lei, la care se adaugă sporuri, indemnizaţii, gradaţii şi sume pentru activităţi de cercetare, iar Universitatea „Dunărea de Jos“ este o instituţie de învăţământ de stat, care se finanţează din bani publici, atunci nu poţi să nu te revolţi când vezi cum se înmulţesc funcţiile de conducere plătite cu salarii imense din banii contribuabililor, relatează MONITORUL DE GALAȚI.

Întreg articolul poate fi citit aici: https://www.monitoruldegalati.ro/stirea-zilei/carta-universitatii-dunarea-de-jos%E2%80%9C-calcata-in-picioare-de-conducerea-institutiei.html

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top