va aflati aici:
Home > Actualitate > Carne Confiscată Din Piața Basarabenilor

Carne Confiscată Din Piața Basarabenilor

În urma unei acțiuni specifice, polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Activități Comerciale au descoperit în afara Pieții Calea Basarabiei două persoane care comercializau carne de pasăre în condiții igienico-sanitare improprii și fără a deține documente de proveniență a mărfii.

,,Mai mulți cetățeni ne-au adus la cunoștință că au achiziționat carne de pasăre, ,,de curte”, însă la momentul preparării au constatat că apa devenea excesiv de galbenă. Pentru a evita astfel de situații, recomandăm gălățenilor să achiziționeze produse perisabile doar din locuri special amenajate și autorizate corespunzător”, a declarat Dănuț Munteanu, șeful Serviciului Control Activități Comerciale și Biroul Evidența Persoanelor pentru EXPRESS DE DUNĂRE.

Carne confiscată din piața basarabenilor

În urma unei acțiuni specifice, polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Activități Comerciale au descoperit în afara Pieții Calea Basarabiei două persoane care comercializau carne de pasăre în condiții igienico-sanitare improprii și fără a deține documente de proveniență a mărfii. Cantitatea de 12 kg.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top