va aflati aici:
Home > Actualitate > Captură de telefoane mobile contrafăcute la frontieră

Captură de telefoane mobile contrafăcute la frontieră

Poliţia de Frontieră Galaţi a confiscat 26 de telefoane mobile din maşina unui tânăr, telefoane pe care acesta intenţiona să le vândă.

În data de 07 ianuarie a.c., în jurul orei 22.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Folteşti, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pe raza localității de frontieră Măstăcani, pentru control, un autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în România, condus de un cetăţean român, V.L., în vârstă de 28 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi.

La controlul efectuat asupra autoturismului au fost descoperite 26 telefoane mobile şi cinci tablete de diferite mărci, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat faptul că a primit bunurile de la o cunoştinţă şi intenţiona să le vândă unui prieten din municipiul Galaţi.

Comunicatul Poliției de Frontiera 

Conform prevederilor legale, bunurile, în valoare totală de 32.250 de lei, au fost ridicate în vederea continuării și definitivării cercetărilor, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, informează POLIȚIA DE FRONTIERĂ ROMÂNĂ.

26 de telefoane mobile contrafăcute, confiscate la frontieră – Politia de Frontiera

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Folteşti au descoperit şi confiscat 26 de telefoane mobile, în valoare totală de 32.250 de lei, pe care un tânăr intenţiona să le comercializeze pe raza municipiului Galaţi.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top