va aflati aici:
Home > Actualitate > Canalizarea racordată doar pe hârtie sapă pe sub casele de pe o arteră recent modernizată!

Canalizarea racordată doar pe hârtie sapă pe sub casele de pe o arteră recent modernizată!

Cu nici șase kilometri liniari refăcuți de-a lungul a opt ani (2009-2017) pentru aproximativ opt milioane de euro, strada Traian este plină de surprize în continuare.

Pe tronsonul dintre străzile Tecuci și Brăilei, dat în folosință cel mai recent, la începutul lui 2017, s-a decopertat a treia oară asfaltul. Iar această nouă intervenție survine celei făcute imediat după inaugurare, când s-a descoperit că nu se pozaseră cabluri de comunicații, dar și uneia de acum aproximativ un an, când o avarie la rețeaua de apă a prilejuit și ea altă spargere a străzii.

Tronsonul pe care a apărut surparea asfaltului și unde a trebuit să se decoperteze strada pentru a se vedea ce se întâmplă dedesubt este ultimul și singurul finalizat în mandatul de primar actual, relatează ALTERNATIVA-JURNALISM FĂRĂ MOGUL.

Stradă nouă, rușine cui te-a spart din nou! Canalizarea racordată doar pe hârtie sapă pe sub casele de pe o arteră recent modernizată! | FOTO&VIDEO | Alternativa – Jurnalism fără mogul

Cu nici șase kilometri liniari refăcuți de-a lungul a opt ani (2009-2017) pentru aproximativ opt milioane de euro, strada Traian este plină de surprize în continuare. Pe tronsonul dintre străzile Tecuci și Brăilei, dat în folosință cel mai recent, la începutul lui 2017, s-a decopertat a treia oară asfaltul.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top