va aflati aici:
Home > Actualitate > Campanie pentru accesul la educaţie a mii de copii din judeţul Galaţi care nu au telefon, tabletă sau laptop

Campanie pentru accesul la educaţie a mii de copii din judeţul Galaţi care nu au telefon, tabletă sau laptop

În această perioadă cu multe restricţii, învăţământul are mult de suferit, în special cel preşcolar şi gimnazial. Mulţi copii nu au acces la telefoane, tablete sau laptopuri pentru a putea participa la cursurile online. Conform unor surse, în judeţul Galaţi numărul acestora s-ar ridica în prezent la aproximativ 5.000. Dana Hâncu (40 de ani), o gălăţeancă inimoasă implicată în numeroase voluntariate şi campanii umanitare, a iniţiat campania ”Pregătim ghiozdanul-Ajută un copil să aibă acces la educaţie!”, prin intermediul căruia orice persoană care doreşte să doneze, o poate face sunând la numărul de telefon 0721.343.726, urmând ca bunurile să fie transportate apoi la sediul Căsuţa Strumfilor, un atelier de creativitate şi after school din Galaţi, relatează ADEVĂRUL.

Campanie pentru accesul la educaţie a mii de copii din judeţul Galaţi care nu au telefon, tabletă sau laptop

În această perioadă cu multe restricţii, învăţământul are mult de suferit, în special cel preşcolar şi gimnazial. Mulţi copii nu au acces la telefoane, tablete sau laptopuri pentru a putea participa la cursurile online. Conform unor surse, în judeţul Galaţi numărul acestora s-ar ridica în prezent la aproximativ 5.000.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top