va aflati aici:
Home > Actualitate > Călugăriţă falsă din județul Galați, în spatele gratiilor. „Maica Elena” a alertat toată poliția din Iași

Călugăriţă falsă din județul Galați, în spatele gratiilor. „Maica Elena” a alertat toată poliția din Iași

„Polițiștii de la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Iași au depistat o tânără de 19 ani, din Tecuci, județul Galați, care era dată în consemn la frontieră, fiind cercetată într-un dosar de înșelăciune, instrumentat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud. Potrivit cercetărilor, până în prezent s-a stabilit că în perioada 17 septembrie 2018 – 22 ianuarie 2019, tânăra ar fi postat un anunț pe internet în care pretindea că este maică la o mănăstire din județul Galați și că, în schimbul unor sume de bani, îi ajută pe cei care au nevoie, în rezolvarea problemelor familiale”, se arată într-un comunicat de presă, emis marţi, de Poliția Bistrița, relatează Evenimentul Zilei.

Călugăriţă falsă, în spatele gratiilor | Evenimentul Zilei

Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud a anunţat că a fost prinsă şi reţinută de poliţişti, tânăra de 19 ani, din judeţul Galaţi, care a înșelat mai multe persoane cu aproape 100.000 de lei.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top