va aflati aici:
Home > Actualitate > Bucătăriile bisericilor, ultima speranţă a bătrânilor singuri şi a sărmanilor din Galaţi

Bucătăriile bisericilor, ultima speranţă a bătrânilor singuri şi a sărmanilor din Galaţi

Toate parohiile din Eparhia Dunării de Jos s-au implicat în această acţiunea amplă. Unele biserici asigură doar 20-30 de porţii zilnic, însă altele sar de 100, după cum poate fiecare. Voluntarii care duc mâncare acasă bătrânilor sunt, în majoritate, preoţi şi studenţi la Teologie. Solidaritatea umană nu-i doar o vorbă în vânt, în aceste zile, la Dunărea de Jos. Zi de zi, parohiile din judeţul Galaţi prepară şi distribuie gratuit peste 2.000 de porţii de mâncare, în cadrul unei acţiuni umanitare fără precedent. Beneficiarii hranei sunt în mod special bătrânii singuri, fără sprijin, izolaţi în casele lor de epidemia de Covid-19, relatează ADEVĂRUL.

FOTO Bucătăriile bisericilor, ultima speranţă a bătrânilor singuri şi a sărmanilor din Galaţi. Peste 2.000 de porţii de mâncare pleacă zilnic către ei

Toate parohiile din Eparhia Dunării de Jos s-au implicat în această acţiunea amplă. Unele biserici asigură doar 20-30 de porţii zilnic, însă altele sar de 100, după cum poate fiecare. Voluntarii care duc mâncare acasă bătrânilor sunt, în majoritate, preoţi şi studenţi la Teologie.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top