va aflati aici:
Home > Uncategorized > Bibliotecarii îi vor ajuta pe gălăţeni să se programeze online pentru vaccinarea împotriva Covid-19

Bibliotecarii îi vor ajuta pe gălăţeni să se programeze online pentru vaccinarea împotriva Covid-19

Pe lângă serviciile de împrumut la domiciliu, de studiu în sălile de lectură, de asistenţă în găsirea informaţiilor şi în cercetare, la sediul şi la filialele Bibliotecii V. A Urechia gălăţenii pot accesa serviciile disponibile în cadrul compartimentelor de referinţe electronice/internet.  În aceste compartimente, gălăţenii pot primi ajutorul bibliotecarilor pentru crearea de conturi pe anumite platforme, cum ar fi Ghiseul.ro, unde pot să acceseze informaţii cu privire la plata impozitelor, un subiect extrem de actual, sau #ROVACCINARE, platforma naţională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19, unde, în această perioadă, se face înscrierea persoanelor din categoria de vârstă peste 65 de ani şi a persoanelor cu boli cronice pentru vaccinarea împotriva COVID-19. 

Pentru a asigura condiţiile de distanţare necesare, este indicat ca gălăţenii, care doresc să beneficieze de aceste servicii, să facă în prealabil o programare la numerele de telefon: 0236411037 / int. 132 – Oficiul Referinţe electronice/Internet, sediul Bibliotecii Judeţene „V.A. Urechia”; 0336102037 / 0737042201 – Filiala Nr. 1 „Costache Negri” (Ţiglina I); 0336100009 / 0737042202 – Filiala Nr. 2 „Paul Păltănea” (Micro 40); 0336100095 – Filiala Nr. 5 „Hortensia Papadat-Bengescu” (Micro 20), informează ADEVĂRUL.

Proiect unic! Bibliotecarii îi vor ajuta pe gălăţeni să se programeze online pentru vaccinarea împotriva Covid-19

Pe lângă serviciile de împrumut la domiciliu, de studiu în sălile de lectură, de asistenţă în găsirea informaţiilor şi în cercetare, la sediul şi la filialele Bibliotecii V. A Urechia gălăţenii pot accesa serviciile disponibile în cadrul compartimentelor de referinţe electronice/internet.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top