va aflati aici:
Home > Actualitate > Bătrân cu Alzheimer lăsat să plece din spital în papuci. Opt ore a rătăcit pe străzi

Bătrân cu Alzheimer lăsat să plece din spital în papuci. Opt ore a rătăcit pe străzi

Este anchetă la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. Familia unui bătrân de 71 de ani a trecut prin momente cumplite după ce acesta a fost transportat cu o ambulanţă la spital din cauza unor probleme la prostată. Cu toate că familia a spus personalului medical de pe ambulanţă de ce probleme suferă bătrânul, acesta a fost fost externat a doua zi şi a rătăcit 8 ore prin frig înainte să fie găsit de familie cu ajutorul distribuirilor de pe o reţea de socializare. Bătrânul de 71 de ani i-a povestit nepoatei că a umblat 8 ore pe străzi îmbrăcat doar cu o pereche de pantaloni şi o pereche de papuci de casă, în încercarea de a-i găsi pe cei dragi, dar nu a reuşit din cauză că suferă de Alzheimer. Extrem de bizar este faptul că, la externare, bărbatul nu a trezit suspiciunile personalului medical, cu toate era îmbrăcat cu pantalonii pe dos şi în picioare avea o pereche de papuci. 

Este a doua anchetă demarată la unitatea medicală în mai puţin de o săptămână după ce un pacient infectat cu SARS-CoV-2 s-a spânzurat într-un salon de la Terapie Intensivă.

Bătrân cu Alzheimer lăsat să plece din spital în papuci şi cu pantalonii pe dos. Opt ore a rătăcit pe străzi

Un bărbat de 71 de ani care suferă de Alzheimer a rătăcit opt ore prin frig pe străzile din Galaţi, după ce a fost externat din Spitalul de Urgenţă. Bătrânul a încercat să ajungă acasă, la copii, dar nu şi-a mai amintit adresa.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top