va aflati aici:
Home > Actualitate > Bani alocaţi în regim de urgenţă pentru spitalele din Galaţi: 15 milioane de lei pentru aparatură medicală

Bani alocaţi în regim de urgenţă pentru spitalele din Galaţi: 15 milioane de lei pentru aparatură medicală

Miercuri, 25 martie, 2020, în cadrul unei şedinţe extraordinare (desfăşurată în condiţii speciale, dat fiind contextul), Consiliul Judeţean Galaţi a alocat 14.983.000 de lei pentru achiziţionarea de echipamente medicale şi materiale sanitare. Banii au fost alocaţi pentru Spitalul de Boli Infecţioase,  Spitalul Clinic Judeţean de  Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” şi Spitalul de Pneumoftiziologie. „În cadrul măsurilor pe care le luăm pentru a combate noul coronavirus, am decis să înfiinţăm o secţie de terapie intensivă la Spitalul de Boli Infecţioase. De aceea, am alocat spitalului fonduri pentru achiziţionarea în regim de urgenţă a 20 de paturi  pentru terapie intensivă, 20 de ventilatoare pentru respiraţie artificială, 20 de monitoare funcţii vitale, 40 de injectomate, staţie de oxigen, staţie de aer comprimat, ekg mobil, aparat de ventilaţie mobil şi aparat RX mobil”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean de Urgenţă, relatează ADEVĂRUL.

Bani alocaţi în regim de urgenţă pentru spitalele din Galaţi: 15 milioane de lei pentru aparatură medicală

Miercuri, 25 martie, 2020, în cadrul unei şedinţe extraordinare (desfăşurată în condiţii speciale, dat fiind contextul), Consiliul Judeţean Galaţi a alocat 14.983.000 de lei pentru achiziţionarea de echipamente medicale şi materiale sanitare. Banii au fost alocaţi pentru Spitalul de Boli Infecţioase, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” şi Spitalul de Pneumoftiziologie.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top