va aflati aici:
Home > Actualitate > Autoritățile fac verificări și în sate după cei care nu respectă autoizolarea

Autoritățile fac verificări și în sate după cei care nu respectă autoizolarea

Autoritățile anunță că nu vor face niciun fel de rabat în ceea ce privește sancționarea celor care nu respectă izolarea sau carantina. „Am intensificat controalele cu forţele jandarmeriei în localităţile din judeţul Galaţi, acolo unde avem semnale că sunt cetăţeni care nu respectă regimul de izolare. De exemplu vă pot da Iveşti, Lieşti, Tudor Vladimirescu, Pechea şi Independenţa, în zona magazinelor alimentare, unde, de asemenea, au fost semnalaţi cetăţeni care nu respectă regimul de izolare la domiciliu. Împreună cu comandantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie am identificat şi au mai fost întocmite şi alte dosare penale, pentru persoane care nu sunt la domiciliu sunt aplicate sancţiuni. Toţi ne dorim să respectăm regimul de izolare şi regimul de carantină, care a fost stabilit de Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă“, a spus Gabriel Avrămescu, prefect de Galați, relatează MONITORUL DE GALAȚI.

Autoritățile fac verificări și în sate după cei care nu respectă autoizolarea – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Primii gălățeni sosiți luna trecută din străinătate, în special din Italia, au ieșit ieri, joi, 12 martie 2020, din izolare la domiciliu și astăzi, vineri, 13 martie 2020, s-au prezentat la Direcția de Sănătate Publică pentru eliberarea adeverintelor.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top