va aflati aici:
Home > Actualitate > Asasinul hackerului din Bacău a fost şi în „solda“ lui Marian Ivan, fost lider al lumii interlope din Galați

Asasinul hackerului din Bacău a fost şi în „solda“ lui Marian Ivan, fost lider al lumii interlope din Galați

Cumplitul asasinat de la Bacău, din luna martie a acestui an, când un tânăr de 22 de ani, pe nume Iulian Oancea, a fost executat cu sânge rece, cu patru focuri de armă, în scara unui bloc, are ramificaţii nebănuite şi la Galaţi. Presupusul asasin se numeşte  Marius Ştefan Achim, are 46 de ani şi o vreme (adică acum aproape două decenii) a trăit  în Galaţi, ca angajat al lui Marian Ivan, fostul lider al lumii interlope din oraşul dunărean. Achim era luptător de K1 şi participa la gale în numele clubului patronat de Ivan, însă era angajat şi ca gardă de corp şi, în plus, era angrenat şi în alte activităţi ale grupării interlope.
Presupusul asasin a fost arestat în Franţa, la solicitarea autorităţilor române şi este în curs de extrădare în România, sub escorta Armatei Franceze. Arestarea sa din Franţa a fost făcută în baza unui mandat de arestare emis, pe 26 mai, de Tribunalul Bacău. Potrivit acelui mandat, Achim este acuzat de omor calificat şi tâlhărie calificată.  Despre Ştefan Achim, presa tabloidă a mai scris că, în decembrie, ar fi împuşcat un alt bărbat, în Capitală, din cauza unei datorii. Victima, care a scăpat cu viaţă, a mărturisit că ar fi fost rănită din cauza unei datorii. Incidentul era anchetat de poliţie, dar suspectul a rămas tot timpul în libertate, informează ADEVĂRUL.

Asasinul hackerului din Bacău a fost şi în „solda” lui Marian Ivan, fostul lider al lumii interlope din Galaţi

Marius Ştefan Achim a colaborat patru ani cu „il capo” Ivan şi i-a dus sicriul pe umeri la înmormântare, după ce acesta a fost asasinat în plină stradă. În martie 2020, Achim (46 ani) l-a împuşcat mortal, cu patru focuri de armă, într-o scară de bloc din Bacău, pe un tânăr de 22 de ani.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top