va aflati aici:
Home > Actualitate > Arsenal de arme de tir sportiv şi mii de alice descoperite de poliţişti la locuinţele deţinute de un gălăţean

Arsenal de arme de tir sportiv şi mii de alice descoperite de poliţişti la locuinţele deţinute de un gălăţean

Miercuri, 6 mai, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Galaţi, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, au efectuat două percheziţii domiciliare, în municipiul Galaţi şi în comuna Cudalbi, la locuinţele unui bărbat, de 61 de ani, bănuit că ar deţine ilegal mai multe arme neletale. ”Cu ocazia percheziţiilor au fost găsite două arme de tir sportiv cu aer comprimat, prevăzute cu lunetă, calibrul 4,5 mm şi 5,5 mm, arme neletale supuse autorizării, precum şi muniţie aferentă acestora, respectiv 1.320 de alice, calibrul 4,5 mm şi 1.050 de alice, calibrul 5,5 mm”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ.

În aceleaşi locaţii, poliţiştii au mai găsit un pistol tip airsoft, calibrul 6 mm, trei lunete de diferite mărci şi modele, trei arcuri componente ale unor arme de tir sportiv cu aer comprimat şi un afet pentru arme de tir sportiv cu aer comprimat. Din primele cercetări a reieşit că bărbatul ar fi achiziţionat cele două arme deţinute ilegal şi muniţia aferentă de pe un site de vânzări on-line, cu aproximativ trei ani în urmă. Bunurile deţinute ilegal au fost ridicate de poliţişti, care continuă cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracţională a bărbatului, dar şi a provenienţei armelor şi muniţiei, relatează ADEVĂRUL.

Arsenal de arme de tir sportiv şi mii de alice descoperite de poliţişti la locuinţele deţinute de un gălăţean

Miercuri, 6 mai, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Galaţi, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, au efectuat două percheziţii domiciliare, în municipiul Galaţi şi în comuna Cudalbi, la locuinţele unui bărbat, de 61 de ani, bănuit că ar deţine ilegal mai multe arme neletale.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top