va aflati aici:
Home > Actualitate > Arhiepiscopia Dunării de Jos a donat măști, mănuși chirurgicale și produse de igienă spitalelor și căminelor sociale din Galați și Brăila

Arhiepiscopia Dunării de Jos a donat măști, mănuși chirurgicale și produse de igienă spitalelor și căminelor sociale din Galați și Brăila

Ajutor de suflet pentru medicii și asistenții din spitalele județelor Galați și Brăila. 10.000 de măști, mănuși chirurgicale și produse de igienă au fost donate de către Arhiepiscopia Dunării de Jos tuturor unităților sanitare, dar și căminelor pentru persoane asistate social din cele doua județe. Până în prezent, biserica a făcut donații de 260.000 de lei.

Toți preoții Arhiepiscopiei Dunării de Jos, începând cu arhiepiscopul Casian Crăciun, au decis crearea unui fond de urgență pentru achiziționarea de apărătură medicală, fond în care își vor depune și ei salariile, relatează ȘTIRILE TVR.

Video Arhiepiscopia Dunării de jos a făcut donații către spitale

02 Aprilie 2020, 11:55 (actualizat 02 Aprilie 2020, 13:22) | Arhiepiscopia Dunării de jos a făcut donații către spitale EMBED VIDEO LINK CU VIDEO De zile bune, angajații spitalelor se plâng că nu au echipamente de protecție.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top