va aflati aici:
Home > Economie > Arcada s-a înscris la licitația București Nord – Henri Coandă

Arcada s-a înscris la licitația București Nord – Henri Coandă

Procedura de achiziţie publică privind atribuirea contractului sectorial de proiectare şi execuţie a fazei întâi a proiectului de modernizare a căii ferate Bucureşti Nord – Aeroportul Internaţional Henri Coandă se află în plină desfăşurare. Comisia de licitație a CFR SA a constatat că interesate de achiziţia acestui contract sunt 2 firme și o asociere de alte trei firme din care face parte Arcada Company Galați, anunță ziarul Bursa.

Firmele cu care s-a asociat compania de construcții gălățeană pentru realizarea acestui ptoiect sunt SC ISPCF-SA (Institutul de Studii si Proiectari Cai Ferate, companie românească înființată în anul 1947) și DB Engineering & Consulting Gmbh (companie din Berlin, Germania, care activează de peste 50 de ani în construcţia şi reabilitarea căilor ferate).

Conform datelor publicate de Ministerul de Finanțe, afacerile Arcada Company, cel mai mare constructor din Galaţi, au scăzut cu 37% în 2017 iar profitul s-a înjumătăţit în condițiile în care numărul de angajați ajunsese la un maxim istoric: apropape 600. datele despre activitatea aferentă anului 2018 nu sunt deocamdată publicate de Ministerul de Finanțe.

În cazul în care asocierea din care face parte Arcada Company ar câștiga licitația, termenul de exucuție a lucrării va fi de 14 luni, dintre care 2 luni pentru proiectarea aferentă ISPCF SA, și 12 luni pentru construcția afectivă a căii ferate Bucuresti Nord- Otopeni.

Trei oferte pentru calea ferată spre Aeroportul Henri Coandă

Procedura de achiziţie publică privind atribuirea contractului sectorial de proiectare şi execuţie a fazei întâi a proiectului de modernizare a căii ferate Bucureşti Nord – Aeroportul Internaţional Henri Coandă se află în plină desfăşurare.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top