va aflati aici:
Home > Actualitate > Ancoră veche de 50 de ani, amplasată la intrarea în oraş dinspre Tecuci

Ancoră veche de 50 de ani, amplasată la intrarea în oraş dinspre Tecuci

Primăria municipiului Galaţi a anunţat că, astăzi, miercuri, 16 octombrie 2019, a fost amplasată la intrarea în oraş dinspre Tecuci, la rondoul nou construit în zona ”Nalba”, o ancoră, unul dintre simbolurile oraşului. Ancora are o vechime de peste 50 de ani şi a fost donată Primăriei municipiului Galaţi de către Tudorel Bogos, preşedinte al Asociaţiei Armatorilor Fluviali din România şi reprezentant al societăţii comerciale T.B. Import – Export, relatează MONITORUL DE GALAȚI.

Ancoră veche de 50 de ani, amplasată la intrarea în oraş dinspre Tecuci (FOTO) – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Primăria municipiului Galaţi a anunţat că, astăzi, miercuri, 16 octombrie 2019, a fost amplasată la intrarea în oraş dinspre Tecuci, la rondoul nou construit în zona “Nalba”, o ancoră, unul dintre simbolurile oraşului. Ancora are o vechime de peste 50 de ani şi a fost donată Primăriei municipiului Galaţi de către Tudorel Bogos, preşedinte al Asociaţiei Armatorilor Fluviali din România şi reprezentant al societăţii comerciale T.B.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top