va aflati aici:
Home > Actualitate > Anchetă penală în cazul deflagraţiei care a transformat Galaţiul în zonă de război

Anchetă penală în cazul deflagraţiei care a transformat Galaţiul în zonă de război

Urmărirea penală a fost preluată de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi ţinând cont de complexitatea cazului şi de verificările tehnice care urmează să fie efectuate pentru a se stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea deflagraţiei. Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi a demarat urmărirea penală pentru distrugere din culpă în cazul puternicei explozii care a avut în zona fostei benzinării Plus din Galaţi. Deocamdată cercetările se efectuează in rem, adică doar cu privire la faptă, nu şi faţă de persoane, însă ancheta este abia la început, după cum ne-a declarat procurorul Cristina Mărgărit, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, relatează ADEVĂRUL.

Anchetă penală în cazul deflagraţiei care a transformat Galaţiul în zonă de război. Cum a explodat o benzinărie în buricul oraşului

Urmărirea penală a fost preluată de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi ţinând cont de complexitatea cazului şi de verificările tehnice care urmează să fie efectuate pentru a se stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea deflagraţiei.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top