va aflati aici:
Home > Justitie > Ameninţări cu moartea la adresa unor magistraţi de pe contul unui fals avocat

Ameninţări cu moartea la adresa unor magistraţi de pe contul unui fals avocat

În ianuarie 2017, procurorul de caz (una din ţintele ameninţărilor ulterioare) a formulat propunerea arestării preventive a bărbatului,  invocând comportamentul anormal al acestuia, propunere care a fost respinsă, în principal, pe motivul suspiciunii existenţei unei stări de boală psihică. Pentru a se stabili dacă bărbatul are sau nu discernământ, prin hotărâre judecătorească a fost încuviinţată aducerea lui la sediul Serviciului Clinic de Medicină Legală, în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice. Ofiţerul de poliţie judiciară şi alţi ofiţeri de poliţie din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice al I.P.J. Galaţi trimişi să pună în executare au declarat la rândul lor că au fost ameninţaţi de bărbat.

Trei zile mai târziu a urmat o altă avalanşă de ameninţări: „DA DOAMNE sa ma scoată NEBUN sa ii scurtez de cap in voie. Sa umblu cu capatanile lor…. “, „… Lasă ca ma dau nebun si va trimit in IAD”, enumerate în considerentele deciziei citate, informează ADEVĂRUL.

Ameninţări cu moartea la adresa unor magistraţi de pe contul unui fals avocat: „Sunt cu satârul în spatele vostru!”

Nicuşor T., un bărbat din Galaţi acuzat că a jignit şi ameninţat cu moartea mai mulţi magistraţi, a fost achitat la Judecătoria Bârlad, acolo unde a fost strămutat procesul de ultraj judiciar după ce instanţa a stabilit că nu se poate face legătura între el şi contul „Avocat Teodorescu Nicuşor” de pe care au fost făcute postările ameninţătoare.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top