va aflati aici:
Home > Actualitate > Al treilea deces înregistrat în judeţul Galaţi în urma infectării cu noul coronavirus

Al treilea deces înregistrat în judeţul Galaţi în urma infectării cu noul coronavirus

O femeie de 82 de ani din judeţul Galaţi este a 137 victimă a infectării cu noul coronavirus din România. Bătrâna era internată într-o instituţie de îngrijire a persoanelor vârstnice şi a fost confirmată pozitiv cu COVID-19 pe 3 aprilie, dată la care a şi decedat. În aceeaşi instituţie de îngrijire a persoanelor vârstnice au fost confirmate şi alte cazuri de infectare cu noul coronavirus, anunţă Grupul de Comunicare Strategică. Reamintim că  tot pe 3 aprilie, un bărbat de 61 de ani, din judeţul Galaţi, a decedat după diagnosticarea cu COVID-19, fiind a 126 victimă a coronavirusului în România, informează ADEVĂRUL. 

Al treilea deces înregistrat în judeţul Galaţi în urma infectării cu noul coronavirus. Numărul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 a ajuns la 101

O femeie de 82 de ani din judeţul Galaţi este a 137 victimă a infectării cu noul coronavirus din România. Bătrâna era internată într-o instituţie de îngrijire a persoanelor vârstnice şi a fost confirmată pozitiv cu COVID-19 pe 3 aprilie, dată la care a şi decedat.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top