va aflati aici:
Home > Actualitate > Ajutor de zeci de milioane de euro pentru constructorii din Galaţi, ca să nu-şi închidă afacerile

Ajutor de zeci de milioane de euro pentru constructorii din Galaţi, ca să nu-şi închidă afacerile

Constructorii din Galaţi sunt ajutaţi de autorităţile judeţene pentru a nu-şi închide afacerile în timpul crizei provocate de epidemia de coronavirus. Este vorba despre firmele care implementează proiecte cu fonduri europene şi care decontează facturile la Consiliul Judeţean Galaţi.

În mod normal, facturile pentru lucrările făcute sunt depuse la Ministerul Fondurilor Europene, iar banii ajung în conturile beneficiarilor după câteva luni.

Tocmai ca să reducă timpul de aşteptare, reprezentanţii Consiliului Judeţean au decis să înfiinţeze un buget tampon din care se fac plăţi în câteva zile către constructori. Astfel, companiile au bani pentru plata salariilor şi a furnizorilor, iar Consiliul Judeţean îşi va recupera banii peste câteva luni de la instituţiile europene. Fondul tampon al Consiliului Judeţean are zeci de milioane de euro, relatează ZIARUL FINANCIAR.

Ajutor de zeci de milioane de euro pentru constructorii din Galaţi, ca să nu-şi închidă afacerile

Constructorii din Galaţi sunt ajutaţi de autorităţile judeţene pentru a nu-şi închide afacerile în timpul crizei provocate de epidemia de coronavirus. Este vorba despre firmele care implementează proiecte cu fonduri europene şi care decontează facturile la Consiliul Judeţean Galaţi. În mod normal, facturile pentru lucrările făcute sunt depuse la Ministerul Fondurilor Europene, iar banii ajung în conturile beneficiarilor după câteva luni.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top