va aflati aici:
Home > Actualitate > Acțiuni de deratizare, dezinsecție, dezinfecție

Acțiuni de deratizare, dezinsecție, dezinfecție

În perioada 06.04.2020 – 30.04.2020 Serviciul Public Ecosal atât la sol cât și aerian (tratament modern cu substanțe chimice împrăștiate din elicopter). În funcție de condițiile meteo, se vor desfășura operațiunile de dezinsecție aeriană. Substanțele ce vor fi folosite sunt Vectobac WG și Solfac Trio EC 200 – insecticid piretroid concentrat împotriva insectelor zburătoare și târâtoare, inclusiv căpușe. După dezinfecția aeriană, vor continua dezinsecțiile la sol. Programul poate suferi modificări sau poate fi decalat în cazul în care condițiile meteo nu vor permite desfășurarea în bune condiții a acțiunii.

Apicultorii și sericultorii din municipiul Galați sunt rugați să își ia toate măsurile de precauție pentru a proteja familiile albinele și virermii de mătase de insecticidele împrăștiate, informează REALITATEA DE GALAȚI.

 

Acțiuni de deratizare, dezinsecție, dezinfecție – Realitatea de Galati

Servciul Public Ecosal va asigura în luna aprilie un plan de deratizare, dezinsecție, dezinsecție. În perioada 06.04.2020 – 30.04.2020 Serviciul Public Ecosal atât la sol cât și aerian (tratament modern cu substanțe chimice împrăștiate din elicopter). În funcție de condițiile meteo, se vor desfășura operațiunile de dezinsecție aeriană.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top