va aflati aici:
Home > Actualitate > A început montarea copertinelor din sticlă de la Pasajul „Dunărea”

A început montarea copertinelor din sticlă de la Pasajul „Dunărea”

Primăria municipiului Galați informează că a început instalarea primei copertine la Pasajul „Dunărea”, aflat în centrul orașului, zonă cuprinsă pentru prima dată într-un amplu proiect de modernizare.

Vor fi montate două copertine din sticlă prinsă pe structură metalică, rolul lor fiind să protejeze intrările din pasaj. Ele vor avea însă și un rol decorativ, și se vor încadra în noul context arhitectural al centrului municipiului Galați.

Copertinele cântăresc fiecare aproape 13 tone (fără sticlă), au circa 4,5 metri înălțime, 15 metri lungime și 7,5 metri lățime. Pe cele două structuri de metal ale copertinelor vor fi instalate plăci de sticlă stratificată pe sistem „spider”. După instalarea acestora se vor realiza și ultimele finisaje la Pasajul „Dunărea”, termenul estimat de finalizare a lucrărilor fiind luna iulie a acestui an.

Proiectul la pasaj a cuprins realizarea următoarele lucrări: eliminarea infiltrațiilor; lucrări de reparații la pardoseli, pereți, tavane, placaje, trepte, balustrade; înlocuirea finisajelor cu materiale de bună calitate (granit la pardoseli și trepte, placaj de marmură la pereți); lucrări de instalații electrice prin montarea unor corpuri de iluminat echipate cu LED și semnalizare a căilor de evacuare cu luminoblocuri, informează ȘTIRI DE GALAȚI.

A început montarea copertinelor din sticlă de la Pasajul „Dunărea” – Știri de Galați

Primăria municipiului Galați informează că a început instalarea primei copertine la Pasajul „Dunărea”, aflat în centrul orașului, zonă cuprinsă pentru prima dată într-un amplu proiect de modernizare. Vor fi montate două copertine din sticlă prinsă pe structură metalică, rolul lor fiind să protejeze intrările din pasaj.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top