va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > A Început Admiterea La Universitatea Dunărea De Jos Din Galați. În Oferta Instituției Apar Specializări Noi

A Început Admiterea La Universitatea Dunărea De Jos Din Galați. În Oferta Instituției Apar Specializări Noi

S-a dat startul admiterii la Universitatea Dunărea de Jos din Galați. Începând de luni, 15 iulie, la secretariatele facultăților gălățene sunt primite dosarele celor interesați. Ca să atragă studenți, Universitatea Dunărea de Jos oferă o serie de facilități.(…)

În ceea ce privește facilitățile, UDJ oferă o reducere de 50% la taxa de școlarizare pentru a doua facultate, o reducere de 30% din taxa de înscriere pentru copiii absolvenților universității și locuri speciale pentru romi, copiii de la țară și olimpici. De asemenea, anul acesta sunt câteva specializări noi, în pas cu vremurile.

Potrivit reprezentanților UDJ, anul acesta, instituția pune la dispoziția candidaților patru specializări noi. Este vorba despre Fizică medicală, susținută cu ajutorul colectivului de profesori de fizică de la Facultatea de Științe și Mediu, Inginerie medicală, realizată de profesorii de la Facultatea de Inginerie, în special cei din domeniul bio-materialelor, Chimie farmaceutică, susținută de profesorii de la Facultatea de Științe și Mediu, Catedra de chimie, și Amenajări hidrotehnice și protecția mediului, specializare unică în România.

A început admiterea la Universitatea Dunărea de Jos din Galați. În oferta instituției apar specializări noi

S-a dat startul admiterii la Universitatea Dunărea de Jos din Galați. Începând de luni, 15 iulie, la secretariatele facultăților gălățene sunt primite dosarele celor interesați. Ca să atragă studenți, Universitatea Dunărea de Jos oferă o serie de facilități. Cu excepția Facultăților de Arte, de Medicină, de Calculatoare și de Educație Fizică unde sunt probe eliminatorii, admiterea se face pe bază de dosar.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top