va aflati aici:
Home > Actualitate > 500 kg de carne confiscate de polițiști. Amenzi: 40000 lei

500 kg de carne confiscate de polițiști. Amenzi: 40000 lei

Poliţiştii gălăţeni au confiscat jumătate de tonă de carne şi produse din carne de la o carmangerie din localitatea Lieşti, care s-a ales şi cu cinci amenzi în valoare totală de 40.400 lei, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, conform ZIARE.COM.

In baza unui Plan de Acțiune pentru prevenirea răspândirii pestei porcine africane, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, însoțiți de reprezentanți ai D.S.V.S.A. Galați, au efectuat un control la o carmengerie din satul Liești.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat cinci sancțiuni contravenționale, una, în valoare de 10 000 lei, pentru neemiterea bonului fiscal pentru bunuri livrate și servicii prestate, și patru, în valoare de 30 400 lei, pentru încălcarea normelor sanitare veterinare cu privire la comercializarea alimentelor, pentru încălcarea normelor privind igiena spațiului de producție și pentru carne neexpertizată

Gabriela Costin, comisar șef – IPJ Galați

Amenzi record aplicate unei carmangerii pentru prevenirea raspandirii pestei porcine africane. Ce au descoperit politistii

Politistii de la Serviciului Ordine Publica Galati si inspectorii DSVSA Galati au constatat numeroase nereguli atat in acte, cat si in ceea ce priveste normele de igiena la o carmangerie dintr-o localitate galateana. Pe 12 august, in baza unui plan de actiune pentru prevenirea raspandirii pestei porcine africane, politistii din cadrul Serviciului Ordine Publica Galati, insotiti de reprezentanti ai D.S.V.S.A.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top