va aflati aici:
Home > Economie > 34 de luni pentru realizarea drumului expres Galați-Brăila

34 de luni pentru realizarea drumului expres Galați-Brăila

CNAIR a transmis în vederea validării cătreAgenția Națională de Achiziţii Publice (ANAP) documentaţia aferentă procedurii de atribuire a contractului de achiziţie publică Proiectare şi Execuţie ‘Drum Expres Brăila – Galaţi’, în lungime de 11 kilometri. Durata de realizare a acestui contract este de 34 de luni, din care 10 luni pentru activitatea de proiectare şi 24 luni pentru execuţia lucrărilor.

Citește și Costel Fotea – detalii despre investiția de 30 de milioane de Euro pentru Drumul de centura

Perioada de garanţie a lucrărilor va fi de minimum 5 ani, aceasta putând fi majorată de ofertanţi până la maximum 10 ani. Şi în cazul acestui contract, după finalizarea acestei etape, se va putea posta pe SEAP, pentru ofertare, anunță DCNEWS.

Drum Expres Brăila – Galați. CNAIR, informaţie despre proiect

CNAIR SA a transmis în vederea validării către ANAP documentația aferentă procedurii de atribuire a contractului de achiziție publică Proiectare și Execuție „Drum Expres Brăila – Galați”. După finalizarea acestei etape, contractul pentru proiectare și execuție va putea fi postat pe SEAP, pentru ofertare Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Drumului Expres Brăila – Galați, în lungime de 11 km.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top