va aflati aici:
Home > Actualitate > 30 de ani de închisoare pentru atacatorul de la Brăila Mall

30 de ani de închisoare pentru atacatorul de la Brăila Mall

Magistraţii Tribunalului Brăila au aplicat o pedeapsă record, de 30 de ani închisoare, pentru infracţiuni de tentativă de omor. Practic, atacatorul de la Mall, care părea decis să omoare câţi mai mulţi oameni, după cum a spus chiar el, a primit o condamnare care se dă în mod normal pentru omor calificat. Totuşi, inculpatul a comis un cumul de infracţiuni, adică mai multe tentative de omor, plus tâlhărie, conducere sub influenţa alcoolului, părăsirea locului accidentului, tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Marius Valentin Parfenie a fost condamnat la pedeapsa de 10 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor calificat, faptă comisă în data de 11 noiembrie pe raza comunei Cazasu, din judeţul Brăila. În acest caz este vorba despre vânzătorul unui autoturism care s-a trezit dat jos din maşină de către Parfenie, care l-a şi înjunghiat pe acesta. Inculpatul a mai primit pedeapsa de 8 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, victima aici fiind tot vânzătorul autoturismului, informează REALITATEA DE GALAȚI.

30 de ani de închisoare pentru atacatorul de la Brăila Mall

Magistraţii Tribunalului Brăila l-au condamnat la o pedeapsă de 30 de ani de închisoare pe Marius Valentin Parfenie, tânărul care a băgat groaza în brăilenii aflaţi la cumpărături la Brăila Mall în 11 noiembrie 2018.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top