va aflati aici:
Home > Actualitate > 21 de noi infecții cu COVID-19 la Centrul pentru persoane cu handicap din Galați. Bilanțul îmbolnăvirilor ajunge la 41

21 de noi infecții cu COVID-19 la Centrul pentru persoane cu handicap din Galați. Bilanțul îmbolnăvirilor ajunge la 41

Se extinde focarul de COVID-19 de la Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități din Galați. 21 de  beneficiari au fost testați pozitiv, după ce în urmă cu două zile 20 de angajați ai centrului au fost depistați cu virusul. Toate persoanele din Centru au fost testate.

Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități fost introdus în carantină și în interior au fost duși angajați de la instituții asemănătoare din Galați.

În județul Galați, de la începutul epidemiei, 734 de persoane s-au infectat cu virusul COVID-19. Din aceștia, 86 de gălățeni au murit, iar 424  au fost declarați vindecați, informează CETĂȚEANUL.NET.

21 de noi infecții cu COVID-19 la Centrul pentru persoane cu handicap din Galați. Bilanțul îmbolnăvirilor ajunge la 41

Se extinde focarul de COVID-19 de la Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități din Galați. 21 de beneficiari au fost testați pozitiv, după ce în urmă cu două zile 20 de angajați ai centrului au fost depistați cu virusul. Toate persoanele din Centru au fost testate.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top