va aflati aici:
Home > Actualitate > 200 de jandarmi gălăţeni asigură ordinea de Paşte

200 de jandarmi gălăţeni asigură ordinea de Paşte

Peste 200 de jandarmi gălățeni vor asigura ordinea şi siguranță publică cu ocazia Sărbătorilor de Paști şi a Zilei de 1 Mai, pe timpul participării la manifestări religioase, sportive şi acțiuni promoționale, activități desfășurate în spațiul public.
În noaptea de Înviere veți regăsi patrulele de jandarmi pe timpul oficierii slujbelor religioase precum şi pe căile de acces spre opt lăcaşe de cult, astfel: Catedrala Arhiepiscopală din Galaţi, Catedrala „Sf. Gheorghe”, Bisericile „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, „Adormirea Maicii Domnului”, „Înălțarea Domnului” și „Sf. Ioan”, din municipiul Tecuci, Mănăstirea Tudor Vladimirescu, Parohia Vlășcuța și Parohia Măstăcani, ambele din comuna Măstăcani cât și la Parohia Brănești, din comuna Vlădești.

De asemenea, în această perioadă vom intensifica măsurile de patrulare, vom acorda o atenție deosebită respectării Legii nr.12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și vom avea grijă ca fiecare cetățean să petreacă sărbătorile în condiții de siguranță.
“Recomandăm să manifestați înțelegere față de măsurile luate de forțele de ordine, să adoptați un comportament civilizat, să respectați indicațiile jandarmilor, să acordați o atenție deosebită copiilor și bunurilor personale.” anunță Inspectoratul de Jandarmi Județean Galați.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top