va aflati aici:
Home > Actualitate > 15 copii infectaţi cu noul coronavirus în centre ale DGASPC Galați

15 copii infectaţi cu noul coronavirus în centre ale DGASPC Galați

Trei focare de infectare cu noul coronavirus au fost depistate în unităţi aflate în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţia Copilului (DGASPC) Galaţi. Este vorba despre Casa ”David Austin” din comuna Munteni (8 copii confirmaţi pozitiv din 18. Niciun angajat pozitiv), Centrul de plasament din Tecuci (4 copii confirmaţi pozitiv din 16 . Niciun angajat pozitiv) şi casa de tip familial ”Speranţa” din Tecuci (3 copii depistaţi pozitiv din total 6, un angajat confirmat pozitiv).

Personalul este testat săptămînal, iar copiii la două săptămâni. Uneori, rezultatele întârzie destul de mult, astfel că există retestări de personal, fără să ştim care e rezultatul anterior. Este dificil să aplici măsuri rapid şi eficient”, ne-a declarat Tania Calcan, purtătorul de cuvânt al DGASPC Galaţi, informează ADEVĂRUL.

15 copii infectaţi cu noul coronavirus în centre ale DGASPC Galaţi. Unităţile au fost plasate în carantină

Trei focare de infectare cu noul coronavirus au fost depistate în unităţi aflate în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţia Copilului (DGASPC) Galaţi. Este vorba despre Casa “David Austin” din comuna Munteni (8 copii confirmaţi pozitiv din 18. Niciun angajat pozitiv), Centrul de plasament din Tecuci (4 copii confirmaţi pozitiv din 16 .

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top