va aflati aici:
Home > Actualitate > Un pacient bolnav de COVID-19 s-a sinucis în secţia ATI a Spitalului de Urgenţă din Galaţi

Un pacient bolnav de COVID-19 s-a sinucis în secţia ATI a Spitalului de Urgenţă din Galaţi

Incidentul s-a produs joi, 3 decembrie, într-un salon destinat bolnavilor de COVID-19 de la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. Un bărbat de 68 de ani a fost găsit spânzurat în salon, iar cadrele medicale au efectuat manevre de resuscitare, dar nu au mai putut să-l salveze.

Apelul la numărul unic de urgenţă 112 a fost făcut la ora 6,10 şi a venit de la secţia ATI. Medicul de gardă de la Secţia reanimare a Spitalului Judeţean a anunţat că un bărbat de 68 de ani, pacient al secţiei, a fost găsit spânzurat. S-au făcut manevre de resuscitare, dar fără succes. Poliţiştii au mers la faţa locului, s-au făcut primele verificări şi s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, relatează ADEVĂRUL.

Un pacient bolnav de COVID-19 s-a sinucis în secţia ATI a Spitalului de Urgenţă din Galaţi

Victima, un bărbat de 68 de ani, s-a spânzurat într-un salon al Spitalului de Urgenţă din Galaţi rezervat bolnavilor infectaţi cu noul coronavirus. Pacientul a fost găsit de medicul de gardă, care a efectuat manevre de resuscitare şi a anunţat Poliţia.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top