va aflati aici:
Home > Actualitate > Andrei Velea, candidatul PACT pentru Galați, la Primărie

Andrei Velea, candidatul PACT pentru Galați, la Primărie

Scriitorul Andrei Velea, inginer de software, cunoscut presei prin evenimentele literare și civice la care a participat activ, și-a anunțat în mediul on-line candidatura la Primăria Municipiului Galați din partea partidului PACT pentru Galați. 

 “Sunt economist după diplomă, însă cariera profesională este ca inginer software. Am șaptesprezece ani de carieră profesionalăiar în momentul de față lucrez pentru o corporație multinațională, cel mai mare producător de procesoare din lume.

Andrei Velea

Marea pasiune a mea, moștenită de la bunicul meu, este cea de scriitor. Scriu literatură de când am învățat să scriu. Povești cu argonauți atunci, poezie, proză și roman acum. Sunt autorul a șase cărți și am primit mai multe premii la nivel național. Două cărți de poezie așteaptă să fie publicate, sunt abia trimise la editură. Începând cu 2012, sunt membru al Uniunii Scriitorilor din România, USR Sud-Est. Am fost activ implicat în viața civică a orașului Galați.

M-am implicat în PACT pentru Galați cu dorința de a sprijini efortul care se desfășoară aici pentru ca gălățenii să-și redescopere ethosul local și să-și reamintească frumoasa istorie a acestor locuri. Galațiul trebuie să aibă un centru istoric, loc în care trecutul să își dea mâna, peste vremuri, cu prezentul și cu viitorul. Dacă nu devenim campioni la investiții și la fonduri europene, tinerii vor continua să plece de aici spre vestul țării sau spre alte state europene. Trebuie să ne reconectăm la Dunăre și să redăm Galațiului aeroportul pierdut. Toate acestea sunt proiecte PACT pentru Galați în care cred și pentru care mă implic.”, scrie acesta în cv-ul de prezentare.

Puteți afla mai multe informații despre proiectele candidatului și modurile în care îl puteți susține, accesând pagina de facebook PACT pentru Galați:

PACT pentru Galati

Cine va fi candidatul susținut de PACT pentru Galați la Primărie? La alegeri aveți, în sfârșit, oportunitatea să duceți Galațiul în top. Haideți alături de noi la www.pactpentrugalati.ro/sustin

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

One thought on “Andrei Velea, candidatul PACT pentru Galați, la Primărie

Lasă un răspuns

Top