va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Prima clădire istorică din Galaţi care va putea fi vizitată virtual

Prima clădire istorică din Galaţi care va putea fi vizitată virtual

Clădirea de patrimoniu din Galaţi, unde a funcţionat celebra Farmacie Ţinc, este consolidată şi reabilitată de la zero. Ea va fi dotată cu sisteme de detecţie şi alarmare la incendiu şi efracţie, de supraveghere şi înregistrare video. Investiţia este realizată cu fonduri europene, în valoare de 3,5 milioane de lei, relatează ADEVĂRUL.   

Proiectul prevede dotarea spaţiului muzeal cu vitrine moderne şi panouri mobile, dar şi digitizarea monumentului de arhitectură, astfel încât sediul Muzeului Casa Colecţiilor să poată fi scanat 3D şi să se realizeze tururi virtuale. Vrem să fie cât mai accesibilă oamenilor, de aceea instalăm echipamente moderne cu ajutorul cărora se vor putea organiza tururi virtuale”, a anunţat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Prima clădire istorică din Galaţi care va putea fi vizitată virtual. A aparţinut unui fost primar şi senator

Clădirea de patrimoniu din Galaţi, unde a funcţionat celebra Farmacie Ţinc, este consolidată şi reabilitată de la zero. Ea va fi dotată cu sisteme de detecţie şi alarmare la incendiu şi efracţie, de supraveghere şi înregistrare video. Investiţia este realizată cu fonduri europene, în valoare de 3,5 milioane de lei.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top