va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Prelegere cu titlul Mihai Caraman, un spion român în Războiul Rece, la Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați

Prelegere cu titlul Mihai Caraman, un spion român în Războiul Rece, la Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați

În data de 28 octombrie, de la ora 10.00, sala AS004 (Strada Domnească 111), istoricul Florian Banu, de la Consiliul pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS), va ține o prelegere despre Mihai Caraman, un celebru spion al României comuniste, cel care a reușit să obțină secrete bine păzite ale NATO. Pentru cei care nu cunosc, Mihai Caraman este născut la Oancea, județul Galați. Cu acest prilej, va fi lansată și monografia scrisă de Florian Banu – Mihai Caraman, un spion român în Războiul Rece, Editura Corint, 2019. Lucrarea se bazează pe o bogată documentație de arhivă, dar și pe interviuri ale autorului cu celebrul spion.

Prelegere cu titlul Mihai Caraman, un spion român în Războiul Rece

În data de 28 octombrie, de la ora 10.00, sala AS004 (Strada Domnească 111), istoricul Florian Banu, de la Consiliul pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS), va ține o prelegere despre Mihai Caraman, un celebru spion al României comuniste, cel care a reușit să obțină secrete bine păzite ale NATO.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top