va aflati aici:
Home > Politica > Angajații Transurb scoși la împărțit pliante electorale cu ALDE

Angajații Transurb scoși la împărțit pliante electorale cu ALDE

Încă înainte de începerea campaniei electorale, adică de pe la începutul lunii octombrie 2019, directorul general al Transurb, Mihai Cadinoiu, i-a mobilizat pe angajații societății să meargă prin cartierele Galațiului și să împartă pliante electorale cu ALDE Galați și cu candidatul la alegerile prezidențiale susținut de acest partid – Mircea Diaconu.

„Directorul Mihai Cadinoiu este cel care a dat ordin să mergem prin cartiere, după programul de muncă, la împărțit pliante. Cine refuză sau se dă rănit este amenințat că va fi dat afară din serviciu. Dacă ai familie, nu ai cum să refuzi pentru că intri în conflict deschis cu șefii Transurb, care te vor șicana, pândi, îți vor face zile negre. Timp de 2 ore, zilnic, de la ora 16.00 la 18.00, am stat să facem campanie pentru ALDE, în loc să fim acasă, alături de familiile noastre”, ne-a spus un angajat Transurb pentru ALTERNATIVA-JURNALISM FĂRĂ MOGUL.

Citește continuarea articolului aici : https://www.faramogul.ro/angajati-transurb-scosi-la-impartit-pliante-electorale-cu-alde-directorul-cadinoiu-ne-da-afara-daca-refuzam-sa-facem-campanie-electorala-galerie-foto/

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top