va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Adolescentul gălățean, campion naţional la astronomie şi şah. „Vreau să fiu tratat cu respect“

Adolescentul gălățean, campion naţional la astronomie şi şah. „Vreau să fiu tratat cu respect“

Dacă ar fi să aleagă acum, Ionuţ ar înclina balanţa pentru a pleca în străinătate după absolvire, pentru că ar avea mai multe şanse la angajare, în special pe domeniul de nişă pe care şi l-a ales. Nu exclude însă o revenire în România la un moment dat şi mai presus de orice, preţuieşte un singur lucru: „Aici am familia, prietenii, ar fi foarte bine să mă întorc, însă dacă o fac, vreau doar să fiu tratat cu respect. Asta e tot ce cer“, a declarat olimpicul pentru Adevărul.

Copilul campion naţional la două materii din afara programei şcolare: astronomie şi şah. „Vreau să fiu tratat cu respect”

Ionuţ Alexandru Dobrin (15 ani), absolvent al clasei a IX-a la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” din Galaţi este dublu medaliat la Olimpiada Naţională de Astronomie şi Astrofizică, şi-a adjudecat titlul de campion naţional la şah pe echipe, iar în prezent se situează pe locul 10 în clasamentul naţional al Federaţiei Române de Şah.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top