va aflati aici:
Home > Actualitate > Un bărbat a încercat să se sinucidă la Galaţi, aruncându-se de pe o antenă de comunicaţii

Un bărbat a încercat să se sinucidă la Galaţi, aruncându-se de pe o antenă de comunicaţii

Marţi, 6 octombrie, în jurul orei 10,45, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a fost solicitat să intervină la o tentativă de suicid. Este vorba despre un bărbat de 50 de ani care se urcase pe antena de comunicaţii de pe strada Gării din municipiul Galaţi.

S-a asigurat intervenţia cu o autoscară şi un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi. După negocierile purtate cu Poliţia şi reprezentantul Primăriei, persoana în cauză a coborât singură”, a declarat plutonierul major Dan Cristian Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Bărbatul a susţinut că a recurs la acest gest în urma unor probleme pe care le are cu Primăria Galaţi. Acesta a mai avut o tentativă de suicid şi în primăvara acestui an, când s-a urcat pe aceeaşi antenă de comunicaţii şi a ameninţat că se aruncă în gol, relatează ADEVĂRUL.

Un bărbat a încercat să se sinucidă la Galaţi, aruncându-se de pe o antenă de comunicaţii

Marţi, 6 octmbrie, în jurul orei 10,45, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a fost solicitat să intervină la o tentativă de suicid. Este vorba despre un bărbat de 50 de ani care se urcase pe antena de comunicaţii de pe strada Gării din municipiul Galaţi.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top