va aflati aici:
Home > Politica > USR Galaţi îşi prezintă candidaţii pentru candidaturile la alegerile locale

USR Galaţi îşi prezintă candidaţii pentru candidaturile la alegerile locale

Campania internă a USR Galaţi se va desfăşura timp de o lună, în perioada 15 ianuarie – 14 februarie, timp în care vor fi organizate dezbateri, atât interne cât şi cu caracter public, care vor fi anunţate pe pagina de Facebook a USR Galaţi. În cadrul acestor dezbateri, candidaţii înscrişi pentru poziţiile de Primar, Consilier Judeţean, Consilier Local sau Preşedinte CJ îşi vor prezenta programul de candidat. Următoarea etapă va fi cea de validare a candidaţilor, în perioada 16 – 29 februarie 2020, informează MONITORUL DE GALAȚI.

USR Galaţi îşi prezintă candidaţii pentru candidaturile la alegerile locale – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Uniunea Salvaţi România (USR) filiala Galaţi a lansat competiţia internă pentru alegerile locale, urmând ca în urma dezbaterilor interne să fie desemnaţi şi candidaţii finali. Deşi pe pagina de Facebook a partidului se anunţă: „USR Galaţi îşi prezintă candidaţii pentru alegerile locale!”, de fapt sunt prezentaţi cei care aspiră să devină candidaţi.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top