va aflati aici:
Home > Eveniment > O nouă acțiune de ecologizare a Dunării sâmbătă, 27 iulie 2019

O nouă acțiune de ecologizare a Dunării sâmbătă, 27 iulie 2019

Sâmbătă, 27 iulie 2019, la ora 8.00,  se întâmplă la Galați o primă întâlnire #cuapelecurate.   

Întâlnirea va avea loc în  parcarea McDonald’s, de unde se va pleca spre Zătunpentru  igienizarea zonei de plastic si alte deșeuri. Voluntarii trebuie să fie   echipați corespunzător: încălțăminte antiderapantă, pantaloni lungi care să vă protejeze în zonele cu vegetație înaltă, cremă de protecție solară, pălărie etc. Se asigură transportul dus-întors, saci, mănuși, apă și gustare!
Vor participa și Club Sportiv Nautic Mila 80 Galati care  vor aduna deșeurile din apă, cu caiacele!
Scopul proiectului inițiat de Asociația Mai Mult Verde și finanțat de Lidl România este să genereze o intervenție în sensul reducerii cantității de plastic din apele Dunării, o acțiune care va viza atât poluarea istorică, prin acțiuni de colectare a plasticului deja existent în albia fluviului, cât și măsurile de prevenire și combatere a deversărilor viitoare.
Din cauza dimensiunilor fenomenului poluării, ambele categorii de activități amintite sunt necesare și trebuie menținute pe termen lung și extinse în tot bazinul Dunării și al afluenților săi, de pe teritoriul României și în toate celelate țări riverane.
Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de facebook a evenimentului:

Dunărea Cu Apele Curate!

Event in Galati, Romania by Corina Lupu on Saturday, July 27 20197 posts in the discussion.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top