va aflati aici:
Home > Actualitate > Zeci de tinere din Galați și Brăila, forţate să se prostitueze. Capii reţelei au strâns averi prin teroare

Zeci de tinere din Galați și Brăila, forţate să se prostitueze. Capii reţelei au strâns averi prin teroare

Zeci de tinere care visau un trai mai bun, printre ele și minore, au încăput pe mâna unor proxeneți din Galați și Brăila.

Fetele erau racolate din familii modeste sau dezorganizate de indivizi care le promiteau că se vor căsători cu ele și vor pleca în străinătate. Acolo, se vedeau nevoite să se prostitueze.

Reţeaua este formată din mai mulți indivizi care lucrau după același scenariu. Alegeau victime după un anumit profil – sărăcia și naivitatea fiind criterii de bază – și le promiteau o viață mai bună în Vestul Europei.

Acolo, în Spania, Olanda, Germania, Belgia sau Irlanda, începea coşmarul fetelor. Erau preluate de proxeneți, apoi constrânse fizic şi psihic, ameninţate, și șantajate, totul pentru a le obliga să se prostitueze.

Evident, vorbim despre cunoscută metodă Loverboy, care a făcut până acum sute de victime numai în România, informează ȘTIRILE PRO TV.

Întreg articolul aici: https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/zeci-de-tinere-din-galati-si-braila-fortate-sa-se-prostitueze-capii-retelei-au-strans-averi-prin-teroare.html

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top