va aflati aici:
Home > Actualitate > Tribunalul București a respins cererea de redeschidere a Dosarului 10 August / Decizia este definitivă

Tribunalul București a respins cererea de redeschidere a Dosarului 10 August / Decizia este definitivă

Tribunalul București a respins cererea DIICTOT de redeschidere a Dosarului 10 August. Decizia este definitivă. Șefii Jandarmeriei care au coordonat intervenția din Piața Victoriei scapă defenitiv de răspundere penală.

  • Minuta Tribunalului: ”Respinge cererea DIICOT de confirmare a redeschiderii urmaririi penale in dosar 2122/DP/2019. Definitivă”

Inițial, procurorul Doru Stoica, pensionat între timp, a dispus clasarea dosarului, însă fostul procuror șef DIICOT, Georgiana Hossu, a infirmat ordonanța de clasare cerând redeschiderea dosarului.

Redeschiderea solicitată de DIICOT îi viza pe colonelul Gheorghe Sebastian Cucoş, fost prim-adjunct al Jandarmeriei Române, maiorul Laurenţiu Cazan, fost director general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, colonelul Cătălin Sindile, fost şef al Jandarmeriei Române, şi comisarul-şef de poliţie Mihai Dan Chirică, fost secretar de stat pentru relaţia cu prefecţii din MAI, informează G4MEDIA.

BREAKING Tribunalul București a respins cererea de redeschidere a Dosarului 10 August / Decizia este definitivă

Tribunalul București a respins cererea DIICTOT de redeschidere a Dosarului 10 August. Decizia este definitivă. Șefii Jandarmeriei care au coordonat intervenția din Piața Victoriei scapă defenitiv de răspundere penală. Minuta Tribunalului: “Respinge cererea DIICOT de confirmare a redeschiderii urmaririi penale in dosar 2122/DP/2019.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top