va aflati aici:
Home > Actualitate > Tânărul care a căzut de la etajul 5 al blocului la care lucra avea contractul de muncă suspendat

Tânărul care a căzut de la etajul 5 al blocului la care lucra avea contractul de muncă suspendat

Inspectorii de muncă s-au deplasat la locul producerii evenimentului şi au constatat că victima, un bărbat în vârstă de 20 de ani, care a căzut de la o înălţime de 16 metri fusese deja transportată la spital.

Din primele verificări a reieşit că victima era angajată a unei firme din judeţul Constanţa care desfăşura activitate de construcţii pentru o firmă din municipiul Galaţi. Bărbatul – angajat ca fierar betonist, are contractul individual de muncă suspendat, firma urmând să fie sancţionată pentru prestarea muncii nedeclarate. Primirea la muncă a unui salariat în perioada în care acesta are contractul individual de muncă suspendat se sancţionează cu amendă de 20.000 lei pentru fiecare persoană identificată“, a precizat Corodeanu, informează AGERPRES.

Galaţi: Tânărul care a căzut de la etajul 5 al blocului la care lucra avea contractul de..

Tânărul care se află în comă la spital după ce a căzut, marţi, de la etajul 5 al unui bloc în construcţie la care lucra, avea contractul de muncă suspendat, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Galaţi, Carmen Corodeanu

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top