va aflati aici:
Home > Actualitate > Polițiști de la Rutieră, amenințați în trafic de un jandarm băut: „Voi avea grijă special de tine”

Polițiști de la Rutieră, amenințați în trafic de un jandarm băut: „Voi avea grijă special de tine”

Un bărbat băut a făcut un scandal-monstru în plină stradă, la Tecuci, chiar în noaptea de Crăciun. Enervat că un echipaj rutier i-a oprit maşina, la volanul căreia se afla soţia sa, bărbatul a spus că lucrează în Jandarmerie și a început să-i amenințe pe cei doi agenți.

La volan este o femeie care le spune poliţiştilor că nu are actele asupra ei. În dreapta este personajul Alfa, vizibil turmentat. Colegii o felicită pe doamnă pentru că a ales să conducă ea autoturismul şi îi spun că de data aceasta, îi vor acorda un avertisment pentru lipsa actelor, fiind clar că a fost nevoită să conducă maşina în contextul partenerului turmentat”, transmit cei de la Sindicatul Europol.

La următoarea misiune, când voi coordona toate activităţile, voi avea grijă special de tine…”, este ameninţarea bărbatului – care se recomandă „maior Culache” – la adresa unuia dintre poliţişti, relatează LIBERTATEA.

VIDEO | Polițiști de la Rutieră, amenințați în trafic de un jandarm băut: „Voi avea grijă special de tine”

Anchetă la Jandarmeria Galați, după ce un bărbat care s-a recomandat a fi jandarm a amenințat doi polițiști de circulație care voiau să îi dea un avertisment soției sale pentru că nu avea actele asupra sa. Sindicatul Europol a publicat pe Facebook scenele cu jandarmul agresiv.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top