va aflati aici:
Home > Actualitate > Parc Aventura în pădurea Gârboavele din apropiere de Galaţi. Ce dotări va avea şi cât costă totul

Parc Aventura în pădurea Gârboavele din apropiere de Galaţi. Ce dotări va avea şi cât costă totul

Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, a anunţat miercuri, 27 mai 2020, că a semnat electronic contractul de finanţare pentru Parcul Aventura din Pădurea Gârboavele.

Vom crea în Pădurea Gârboavele una dintre cele mai frumoase şi mai interesante zone de agrement din această regiune. Pe o suprafaţă de 8,4 hectare vor fi amenajate 15 trasee de aventură, fiecare traseu având un anumit grad de dificultate. Vor fi instalate tiroliene, platforme, scări şi poduri, toate interconectate între copaci. Va fi ceva asemănător cu Parcul de Aventură din Braşov”,  a declarat Costel Fotea pentru ADEVĂRUL.

În cadrul proiectului, pe lângă Parcul de Aventură, se va realiza şi un plan de dezvoltare a turismului activ la nivel transfrontalier, inclusiv cursuri de antreprenoriat turistic. Valoarea proiectului este de 435.000 de euro, din care 364.320 de euro reprezintă fonduri nerambursabile prin Programul Operaţional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020.

Parc Aventura în pădurea Gârboavele din apropiere de Galaţi. Ce dotări va avea şi cât costă totul

Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, a anunţat miercuri, 27 mai 2020, că a semnat electronic contractul de finanţare pentru Parcul Aventura din Pădurea Gârboavele. „Vom crea în Pădurea Gârboavele una dintre cele mai frumoase şi mai interesante zone de agrement din această regiune.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top