va aflati aici:
Home > Actualitate > Locatarii blocului din Galaţi unde s-a produs o explozie în octombrie nu se mai pot întoarce acasă

Locatarii blocului din Galaţi unde s-a produs o explozie în octombrie nu se mai pot întoarce acasă

Bărbatul de 82 de ani din apartamentul căruia s-ar fi declanşat deflagraţia a încetat din viaţă la mai puţin de o săptămână de la incident. Celelalte nouă familii din scară au aflat că autorităţile nu le permit să se întoarcă în case, pentru că structura de rezistenţă a imobilului este afectată.

Aşa că au plecat care încotro şi plătesc chirii costisitoare, fără să ştie dacă se vor mai putea întoarce vreodată acasă.

Doamna Teodorescu este unul dintre locatarii blocului avariat de explozie. Are 78 de ani şi a fost cadru didactic universitar, iar acum a ajuns să plătească pentru chirie cea mai mare parte din pensie.

Reprezentanţii Asociaţiei Constantin Brancoveanu au deschis un cont bancar, pentru a-i ajuta pe membrii celor 10 familii care au de suferit în urma exploziei. Până acum s-au strâns doar 6.500 de lei, iar sumă e departe de nevoile reale.

Toţi locatarii aveau asigurarea obligatorie pentru locuinţe, dar aceasta nu acoperă un astfel de incident.

Unii aveau şi poliţa facultativă, însă banii daţi de companiile de profil nu le ajung nici măcar pentru a-şi renova apartamentele.

Puteți citi textul integral pe site-ul ȘTIRILOR PRO TV: https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/locatarii-blocului-din-galati-unde-s-a-produs-o-explozie-in-octombrie-nu-se-mai-pot-intoarce-acasa.html

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top