va aflati aici:
Home > Actualitate > În ședința online a Consiliului Local Galați, în locul unui ales PSD a apărut și a votat o altă persoană

În ședința online a Consiliului Local Galați, în locul unui ales PSD a apărut și a votat o altă persoană

În imaginile transmise live pe pagina de Facebook a primăriei se vede cum, după o oră şi 13 minute de şedinţă, Gheorghe Bezman se ridică, iar în locul său se aşază un bărbat. În intervalul de timp 1:13:15 – 1:40:00, cetăţeanul respectiv votează toate proiectele de hotărâre, la fel ca grupul PSD.

Probabil că ar fi votat liniştit până la finalul şedinţei, dacă nu ar fi intervenit un consilier local PNL, atrăgându-i atenţia preşedintelui de şedinţă, viceprimarul PSD Sorin Enache: „Mi se pare că în locul domnului Gheorghe Bezman votează altcineva!”.

„Îl punem să se prezinte?!”, a replicat viceprimarul.

„Ar trebui, că altfel e un vot viciat. Votează altcineva”, a spus consilierul liberal.

Auzind toată discuţia, persoana cu pricina s-a ridicat şi a dispărut din imagine, relatează G4MEDIA.

sursa: Viața Liberă

sursa foto: Viața Liberă

În ședința online a Consiliului Local Galați, în locul unui ales PSD a apărut în fața camerei și a votat mai multe proiecte o altă persoană

În ședința Consiliului Local Galați de joi, în locul unui consilier PSD a apărut în fața camerei o altă persoană și a ridicat mâna pentru a vota mai multe proiecte de pe ordinea de zi, scriu jurnaliștii Viața Liberă .

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top