va aflati aici:
Home > Actualitate > Crimă la Galaţi. Suspect principal: un om al străzii

Crimă la Galaţi. Suspect principal: un om al străzii

Este anchetă la Galaţi, după ce un bărbat a fost găsit mort cu mai multe tăieturi pe corp şi la gât, în apartamentul în care locuia singur. Un om al străzii, pe care bărbatul îl mai primea în casă uneori, a fost săltat şi audiat de poliţişti. Cadavrul bărbatului a  fost găsit de unul dintre vecini, care avea o cheie de la apartament. Alertaţi că nu l-au mai văzut de trei zile, oamenii au  intrat în casă şi i-au găsit trupul plin de sânge, acoperit cu mai multe pături.  Vecinii spun că victima mai primea din când în când în casă un om al străzii. De curând, bărbatul îl dăduse afară din garsonieră.

Omul străzii a fost ridicat de poliţişti, găsit într-o canalizare lângă bloc. Avea cu el o pătură din locuinţa victimei, astfel că ar putea fi principalul suspect în acest caz. El a fost dus la secţie pentru a fi audiat, informează ADEVĂRUL.

Crimă la Galaţi. Bărbat găsit cu gâtul tăiat, în propria locuinţă. Suspect principal: un om al străzii

Este anchetă la Galaţi, după ce un bărbat a fost găsit mort cu mai multe tăieturi pe corp şi la gât, în apartamentul în care locuia singur. Un om al străzii, pe care bărbatul îl mai primea în casă uneori, a fost săltat şi audiat de poliţişti.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top