va aflati aici:
Home > Actualitate > Noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Galați

Noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Galați

Luni, 26 octombrie,  în cadrul unei şedinţe extraordinare, au fost aleşi cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Galaţi. Este vorba despre Doina Cucu şi Elena Grosu.

Sunt oameni implicaţi, cu experienţă administrativă şi cu o mare capacitate de muncă. Le mulţumesc pentru că sunt alături de mine şi că fac parte din echipă. Avem multe investiţii în implementare, trebuie să continuăm să luptăm cu această pandemie de coronavirus şi pregătim deja proiectele pe care le vom depune pe noul exerciţiu financiar european. În concluzie, avem multă treabă de făcut”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Doina Cucu este jurist de profesie şi a fost administratorul public al Consiliului Judeţean în perioada 2016-2020. Elena Grosu este inginer de profesie şi este la cel de-al doilea mandat de consilier judeţean, relatează ADEVĂRUL.

Au fost aleşi noii vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Galaţi. Cine sunt aceştia

“Sunt oameni implicaţi, cu experienţă administrativă şi cu o mare capacitate de muncă. Le mulţumesc pentru că sunt alături de mine şi că fac parte din echipă. Avem multe investiţii în implementare, trebuie să continuăm să luptăm cu această pandemie de coronavirus şi pregătim deja proiectele pe care le vom depune pe noul exerciţiu financiar european.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top